
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
10 vienetų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti griežčiai
-
Porai su grybais
-
Porai su ryžiais
-
Troškinti kazlėkai
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Daržovių troškinys
-
Risoto "Al Baloro"
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškintas lynas
-
Sojos troškinys su paprika
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Šutintas upėtakis
-
Vegetariškas troškinukas
-
Citrininiai ryžiai
-
Plovas
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Įdarytos kaliaropės
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...