
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
10 vienetų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Įdarytos kaliaropės
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Šutintas karosas
-
Troškinta lašiša
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti topinambai
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinti agurkai
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...