
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
10 vienetų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Troškintas ungurys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Šutintas karosas
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Vegetariškas troškinukas
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Citrininiai ryžiai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinta lydeka
-
Įdarytos kaliaropės
-
Rudmėsės svogūnų padaže
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...