500 gramų | menkės (jūros) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
200 gramų | grietinė |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
šiek tiek | prieskoniai |
Aš šį skanumyną valgiau su makaronais. Bet čia jau kaip sakant fantazijos reikalas. Tad fantazuokit mielieji.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos faršo kepsneliai
- Karpis, šutintas aluje
- Menkės kotletukai su baravykais
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Keptos seliavos
- Šutintas upėtakis
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Folijoje kepta žuvis
- Lietuviški "sushiai"
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Folijoje keptas karpis
- Žuvies pudingas
- Keptas karpis tešloje
- Keptos plekšnės
- Keptas karpis Kūčioms
- Troškinta žuvis
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Orkaitėje keptos telapijos
Troškinta menkė (ubagiškai)
- Paruošimo laikas:
-
Menkės, jūros,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Džiūvėsėliai
-
Grietinė,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvį apipilam prieskoniais, geriausiai natūraliais (druska, pipirai, česnakas). Jokiais būdais nenaudokite prieskonių kuriuose yra citrinos. Paruoštą žuvį kiek palaikome (0,5 val). Žuvis paruošta. Tada ją mirkome į išplaktą kiaušinį ir į džiūvėsėlius. Apkepiname. Tada nedideliame kiekyje riebalų apkepiname svogūnus ir kitas daržoves (aš naudojau šaldytas morkas, bet labai skanu su šaldytais žiediniais kopūstais). Ant daržovių pilame grietienę, sudedame apkeptą žuvį ir troškiname apie 15 min.
Aš šį skanumyną valgiau su makaronais. Bet čia jau kaip sakant fantazijos reikalas. Tad fantazuokit mielieji.
Komentarai (6)
-
VI>LI
2016-11-27 21:29
,,Grietiene" tai moteris, ištekėjusi už grieko verto vyro.(Pipedija).
-
Ll
2014-02-15 11:49
O kas yra "grietiene"???
-
Laura
2010-09-15 18:34
Labai labai labai skanu,dabar mano seima taip pat naudojasi siuoreceptu,labai aciu,kad pasidalinai :super:
-
Lina
2009-06-26 20:18
Labai skanu, aš dar prie daržovių pridėjau šaldytų žirnelių.