Pikantiški ryžiai su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 stiklinės | ryžiai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nuostabioji paelija
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Makaronai su faršu
-
Saidos filė su ryžiais
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Plovas
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Ryžių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Daniškas plovas
-
Rizotas su baravykais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Jautienos čili su makaronais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Virtinukai
-
Ryžių pudingas
-
Plovas orkaitėje
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
