
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Ryžių rizotas
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Makaronų saulytė
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Makaronai su vištiena
-
Spageti su kukuliais
-
Spagečiai pomidoro
-
Įdaryti caneloni
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Paprastoji lazanija
-
Virtinukai
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Spaghetti
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...