Vegetariškas troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | brokoliai |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | paprika |
100 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojos troškinys
- Troškinta žuvis su morkomis
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Troškinta vištiena
- Troškinta lašiša
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Daržovių troškinys
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Grikių košė su daržovėmis
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Avižinių dribsnių plovas
- Dvariškių troškinys
- Troškintos voveraitės
- Krevetės afrikietiškai
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Grybai, troškinti su kmynais
- Troškinti žiediniai kopūstai
Vegetariškas troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Juodieji pipirai
- Druska
- Muskatas, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...