Vegetariškas troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 vieneto | brokoliai |
| 2 vienetai | morkos |
| 3 vienetai | bulvių |
| 0.5 vieneto | paprika |
| 100 gramų | šparaginės pupelės |
| 1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | muskatas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Gardus daržovių troškinys
-
Keptos bulvės su grybais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Troškinti agurkai
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti topinambai
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Virtas karšis
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Vištienos kamuoliukai
-
Kopūstų troškinys
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Vegetariškas troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Juodieji pipirai
- Druska
- Muskatas, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
