
Vegetariškas troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | brokoliai |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | paprika |
100 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Graikiška žuvies filė
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Pomidorai su svogūnais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškinta lašiša
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Troškinti burokėliai
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Grybų troškinys moliniame inde
Vegetariškas troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Juodieji pipirai
- Druska
- Muskatas, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...