
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | džiovintų baravykų |
2 vienetai | lauro lapų |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoninės žolelės |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
2.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
3.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Grybų troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Dvariškių troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Plovas su baklažanais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Vegetariškas troškinukas
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiovinti baravykai,
1 sauja -
Lauro lapai,
2 vienetai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoninės žolelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...