
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | džiovintų baravykų |
2 vienetai | lauro lapų |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoninės žolelės |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
2.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
3.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Virtas sterkas
-
Keptos bulvės su grybais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Troškinti burokėliai
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Porai su grybais
-
Kopūstienė su grybais
-
Šutintas karosas
-
Kuskuso troškinys
-
Gardus daržovių troškinys
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiovinti baravykai,
1 sauja -
Lauro lapai,
2 vienetai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoninės žolelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei.
Likusias burokų dalis sutarkuokite. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, prieskonių. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių.
Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...