Apelsinų ir serbentų džemas
AUTORIUS:
Rasa
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų braškės
1 stiklinė juodieji serbentai
1 kilogramas cukrus
100 mililitrų apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
2.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
3.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
4.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Apelsinų ir serbentų džemas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.

  2. Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.

  3. Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.

  4. Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.

Receptą atsiuntė Rasa
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų