Apelsinų ir serbentų džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | braškės |
1 stiklinė | juodieji serbentai |
1 kilogramas | cukrus |
100 mililitrų | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
2.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
3.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
4.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų uogienė
- Vyšnios savo sultyse
- Pienių uogienė
- Dumplūnės uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Obuolių džemas su karamele
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Mėlynių uogienė
- Bulgariška slyvų uogienė
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Erškėtuogių uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Moliūgų uogienė
- Aviečių ir persikų uogienė
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Apelsinų ir serbentų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
700 gramų -
Juodieji serbentai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinų sultys,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...