Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.
Obuolienė su imbierais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 kilogramas | obuoliai (rūgštūs) |
| 1 arbatinis šaukštelis | imbieras (šviežiai tarkuotas) |
| 200 mililitrų | vanduo |
| 1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
| 1 vienetas | citrinos ((žievelė)) |
| 500 gramų | cukrus |
| 1 žiupsnelis | natrio benzonatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
3.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Moliūgų uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Žemuogių uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Slyvų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
Obuolienė su imbierais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai, rūgštūs,
1 kilogramas -
Imbieras, šviežiai tarkuotas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Citrinos, (žievelė),
1 vienetas -
Cukrus,
500 gramų -
Natrio benzonatas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (2)
-
senjora
2015-07-01 14:44
ir kam tas chemikalas į tą košę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
