Obuolienė su imbierais
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas obuoliai (rūgštūs)
1 arbatinis šaukštelis imbieras (šviežiai tarkuotas)
200 mililitrų vanduo
1 vienetas citrinos ((sultys))
1 vienetas citrinos ((žievelė))
500 gramų cukrus
1 žiupsnelis natrio benzonatas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.
2.
Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
3.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolienė su imbierais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
    Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.

  2. Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.

  3. Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.

  4. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


  • senjora 2015-07-01 14:44

    ir kam tas chemikalas į tą košę


Daugiau receptų