1 kilogramas | obuoliai (rūgštūs) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (šviežiai tarkuotas) |
200 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
1 vienetas | citrinos ((žievelė)) |
500 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | natrio benzonatas |
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Bruknės savo sultyse
- Braškių ir gervuogių džemas
- Vyšnių uogienė
- Svarainių uogienė
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Dumplūnės uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Agrastų marmeladas
- Rabarbarų uogienė
- Aviečių uogienė- džemas
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Aviečių ir persikų uogienė
- Džemas
- Šermukšnių uogienė
- Erškėtuogių uogienė
Obuolienė su imbierais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai, rūgštūs,
1 kilogramas -
Imbieras, šviežiai tarkuotas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Citrinos, (žievelė),
1 vienetas -
Cukrus,
500 gramų -
Natrio benzonatas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Skanūs obuoliai, pikantiški imbierai ir šviežios citrinos. Iš šių produktų paruošite nuostabaus skonio uogienę!
Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.
Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Įdėkite natrio benzoato.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Komentarai (2)
-
senjora
2015-07-01 14:44
ir kam tas chemikalas į tą košę