
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | braškės |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
2.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių košė
-
Agrastų uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Bruknės savo sultyse
-
Svarainių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Braškės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Mėta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...