Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | braškės |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
2.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių ir gervuogių džemas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Aviečių uogienė
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Moliūgų uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Juodųjų serbentų džemas
- Juodų serbentų uogienė
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Braškių uogienė su sambuka
- Braškių uogienė
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Mėlynių uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Braškės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Mėta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...