Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | braškės |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
2.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnios savo sultyse
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Svarainių uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Moliūgų uogienė
- Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Braškių uogienė su sambuka
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Braškių uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Aviečių uogienė- džemas
- Žemuogės cukruje
- Žemuogių uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Obuolių džemas su karamele
- Juodųjų serbentų uogienė
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Braškės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Mėta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...