
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | braškės |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
2.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Braškių uogienė su sambuka
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Braškės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Mėta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...