
Braškių uogienė su rabarbarais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | rabarbarai |
700 gramų | braškės |
1 valgomasis šaukštas | malto imbiero |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
50 mililitrų | vanduo |
1.5 kilogramo | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinos žievelė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Rabarbarus nuplauname, supjaustome gabaliukais, apšlakstome citrinų sultimis, dedame į puodą su vandeniu, uždengti ir kaitinti ant stiprios ugnies 5 min.
2.
Nuskabyti ir nuplauti braškes, nuvarvinti. Braškes sumaišyti kartu su citrinos žievele ir cukrumi. Masę sudėti į puodą su rabarbarais. Išmaišyti ir 3 val. palikti pastovėti.
3.
Išvirkite uogienę. Nukėlus nuo ugnies, dėti maltą imbierą
4.
Dėti į gerai išplautus stiklainius ir uždaryti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Spanguolių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Erškėtuogių uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
Braškių uogienė su rabarbarais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rabarbarai,
500 gramų -
Braškės,
700 gramų -
Maltas imbieras,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
50 mililitrų -
Cukrus,
1.5 kilogramo -
Citrinos žievelė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarus nuplauname, supjaustome gabaliukais, apšlakstome citrinų sultimis, dedame į puodą su vandeniu, uždengti ir kaitinti ant stiprios ugnies 5 min.
Nuskabyti ir nuplauti braškes, nuvarvinti. Braškes sumaišyti kartu su citrinos žievele ir cukrumi. Masę sudėti į puodą su rabarbarais. Išmaišyti ir 3 val. palikti pastovėti.
Išvirkite uogienę. Nukėlus nuo ugnies, dėti maltą imbierą
Dėti į gerai išplautus stiklainius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...