Braškių uogienė su rabarbarais
AUTORIUS:
Meida
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų rabarbarai
700 gramų braškės
1 valgomasis šaukštas malto imbiero
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
50 mililitrų vanduo
1.5 kilogramo cukrus
1 valgomasis šaukštas citrinos žievelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Rabarbarus nuplauname, supjaustome gabaliukais, apšlakstome citrinų sultimis, dedame į puodą su vandeniu, uždengti ir kaitinti ant stiprios ugnies 5 min.
2.
Nuskabyti ir nuplauti braškes, nuvarvinti. Braškes sumaišyti kartu su citrinos žievele ir cukrumi. Masę sudėti į puodą su rabarbarais. Išmaišyti ir 3 val. palikti pastovėti.
3.
Išvirkite uogienę. Nukėlus nuo ugnies, dėti maltą imbierą
4.
Dėti į gerai išplautus stiklainius ir uždaryti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškių uogienė su rabarbarais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Rabarbarus nuplauname, supjaustome gabaliukais, apšlakstome citrinų sultimis, dedame į puodą su vandeniu, uždengti ir kaitinti ant stiprios ugnies 5 min.

  2. Nuskabyti ir nuplauti braškes, nuvarvinti. Braškes sumaišyti kartu su citrinos žievele ir cukrumi. Masę sudėti į puodą su rabarbarais. Išmaišyti ir 3 val. palikti pastovėti.

  3. Išvirkite uogienę. Nukėlus nuo ugnies, dėti maltą imbierą

  4. Dėti į gerai išplautus stiklainius ir uždaryti.

Receptą atsiuntė Meida
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų