KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Braškių ir rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | braškės (supjaustytos į keturias dalis) |
400 gramų | rabarbarai |
500 gramų | cukrus (uogienėms, „Dansukker“ ) |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus („Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemuogės cukruje
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Vyšnios savo sultyse
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Juodųjų serbentų džemas
- Spanguolių uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
- Skanusis abrikosų džemas
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Džemas
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Dumplūnės uogienė
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Braškių ir rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės, supjaustytos į keturias dalis,
600 gramų -
Rabarbarai,
400 gramų -
Cukrus, uogienėms, „Dansukker“ ,
500 gramų -
Vanilinis cukrus, „Dansukker” su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...