KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.

Braškių ir rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | braškės (supjaustytos į keturias dalis) |
400 gramų | rabarbarai |
500 gramų | cukrus (uogienėms, „Dansukker“ ) |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus („Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Džemas
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Spanguolių uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Erškėtuogių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Raugerškio uogienė
Braškių ir rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės, supjaustytos į keturias dalis,
600 gramų -
Rabarbarai,
400 gramų -
Cukrus, uogienėms, „Dansukker“ ,
500 gramų -
Vanilinis cukrus, „Dansukker” su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...