Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | rabarbarai |
2.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Paprikia su medum
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Žemuogių uogienė
-
Agrastinis kompotas
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Slyvos bruknėse
-
Agrastų marmeladas
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Pipirmėtės sultys
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Rauginti agurkai
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
3 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vida
2012-05-22 15:47
:-p Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis ''pasaka''. puikus priedas prie ledu!
-
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...