Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | rabarbarai |
2.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnių uogienė 2
- Marinuoti burokėliai
- Žemuogės cukruje
- Konservuota agurkų mišrainė
- Kriaušių kompotas
- Apelsininė cukinija
- Vyšnių uogienė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Obuolių ir moliūgų uogienė
- Konservuoti pomidorai
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Marinuoti grybai
- Figų džemas
- Baklažanų salotos
- Obuolių sultys
- Lietuviška obuolienė
- Agrastų marmeladas
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
3 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vida
2012-05-22 15:47
:-p Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis ''pasaka''. puikus priedas prie ledu!
-
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...