Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | rabarbarai |
2.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti burokėliai
-
Braškių uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuotos vyšnios
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Kriaušienė
-
Apelsininė cukinija
-
Konservuoti špinatai
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Ievos uogienė
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Aviečių džemas
-
Mėlynių kompotas
-
Rauginti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Sedulos vaisių drebučiai
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
3 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vida
2012-05-22 15:47
:-p Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis ''pasaka''. puikus priedas prie ledu!
-
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...