Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | rabarbarai |
2.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pipirmėtės sultys
-
Braškių uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Rabarbarų tyrė
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Šaldyti grybai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Lietuviška obuolienė
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Šaltalankio sultys
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Apelsininė cukinija
-
Grybai svieste
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
3 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vida
2012-05-22 15:47
:-p Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis ''pasaka''. puikus priedas prie ledu!
-
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...