Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | rabarbarai |
2.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti špinatai
-
Vyšnių kompotas
-
Agrastų uogienė
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Obuolienė
-
Marinuotos vyšnios
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Kiauliena drebučiuose
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Svarainių kompotas
-
Konservuoti aguročiai
-
Ievos uogienė
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
3 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vida
2012-05-22 15:47
:-p Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis ''pasaka''. puikus priedas prie ledu!
-
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...