3 kilogramai | rabarbarai |
2.5 kilogramo | cukrus |
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Rabarbarai žiemai
- Marinuoti pomidorai
- Šaldyti grybai
- Šparaginės pupelės žiemai
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Konservuota agurkų mišrainė
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Marinuoti grybai
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Kriaušienė
- Juodųjų serbentų kompotas
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Vyšnių uogienė 2
- Konservuoti žirneliai
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Rabarbarų uogienė
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
3 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Komentarai (6)
-
vida
2012-05-22 15:47
:-p Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis ''pasaka''. puikus priedas prie ledu!
-
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно :super: