
Duoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cinamonas |
3 gramai | kakava |
6 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
0.5 stiklinės | duona (džiūvesėliai) |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kardamonas |
40 gramų | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Sėlenų duona
-
Avietiniai keksiukai
-
Duoninis biskvitas
-
Apvaliosios bandelės
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Sodininkų duona
-
Pita
-
Balta sluoksniuota duona
-
Saldi bananų duona
-
Grikių duona
-
Kopūstų duonelė
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Pikantiška duona
-
Batonas su banano įdaru
-
Bananų duonelė
-
Duona su svogūnais
-
Speltos duona duonkepei
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Citrinų duona
Duoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Kakava,
3 gramai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Duona, džiūvesėliai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Gvazdikėliai
- Kardamonas
-
Lazdyno riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...