
Duoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cinamonas |
3 gramai | kakava |
6 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
0.5 stiklinės | duona (džiūvesėliai) |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kardamonas |
40 gramų | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ruginė duona
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Bananų duonelė
-
Aguoninis pyragas
-
Prancūziška duona Brioche
-
Rūpių miltų duona
-
Pikantiška duona
-
Duona su žalumynais
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Grikių duona
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Avietiniai keksiukai
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Duona su svogūnais
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Pita
-
Duoninis biskvitas
-
Vatikano duona
-
Duona be glitimo
-
Duona su abrikosais ir riešutais
Duoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Kakava,
3 gramai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Duona, džiūvesėliai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Gvazdikėliai
- Kardamonas
-
Lazdyno riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...