
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies troškinys
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Troškinta žuvis
-
Bulvių guliašas
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Virtas sterkas
-
Šutintas upėtakis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Šutintas karšis
-
Troškintas lynas
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Troškinta lydeka
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Plovas
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...