
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškintas ungurys
-
Porai su grybais
-
Troškinti kalmarai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinti burokėliai
-
Troškinta lydeka
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Krevetės afrikietiškai
-
Šutintas karosas
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Troškinti kopūstai
-
Grybų troškinys
-
Kopūstienė su grybais
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Šutintas ungurys
-
Virtas sterkas
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...