
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas sterkas
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinta lašiša
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškinti agurkai
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Vegetariškas troškinukas
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Kelmučių kotletukai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Džambalaja
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...