Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys su soja (mėsa)
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Porai su grybais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Jūros gėrybių mišinys
- Troškinti brokoliai
- Kopūstienė su grybais
- Plovas su baklažanais
- Gardus daržovių troškinys
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Įdarytos kaliaropės
- Pievagrybiai grietinėlės padaže
- Avižinių dribsnių plovas
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...