
Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Šutintas upėtakis
-
Bulvių guliašas
-
Troškintas sterkas
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinta vištiena
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinta lašiša
-
Pomidorai su svogūnais
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Trinta bulvienė
-
Kelmučių kotletukai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Graikiška žuvies filė
-
Karpis, šutintas aluje
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...