Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | gelteklės (šaknys) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 170 gramų | parmezano sūris |
| 100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Plovas su baklažanais
-
Dvariškių troškinys
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Troškinti burokėliai
-
Troškinti porai
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Džambalaja
-
Virtas karšis
-
Piene virta menkė
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Risoto "Al Baloro"
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
