
Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Krevetės afrikietiškai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Troškinti porai
-
Troškinti kopūstai
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Troškinti kalmarai
-
Citrininiai ryžiai
-
Žuvies filė
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Šutintas karosas
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Šutintas upėtakis
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...