
Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Plovas su baklažanais
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti salierai
-
Kuskuso troškinys
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinti agurkai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Troškintas sterkas
-
Troškintos bulvės
-
Žuvies troškinys
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...