Troškinti rauginti kopūstai
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Nebrangus patiekalas, skanu tik su bulvėmis ar su karšta kiauliena. Nebrangus patiekalas, skanu tik su bulvėmis ar su karšta kiauliena. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas rauginti kopūstai
2 vienetai svogūnai
30 gramų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druska
2 žiupsneliai juodieji pipirai
2 žiupsneliai lauro lapų
2 žiupsneliai bazilikas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti rauginti kopūstai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Nebrangus patiekalas, skanu tik su bulvėmis ar su karšta kiauliena. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.

  2. Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų