Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 kilogramas | rauginti kopūstai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 30 gramų | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų |
| 2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Žuvies troškinys
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinti porai
-
Porai su grybais
-
Troškinti salierai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Graikiška žuvies filė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Vištienos kamuoliukai
-
Kopūstų troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti burokėliai
-
Trinta bulvienė
-
Karpis, troškintas piene
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Dvariškių troškinys
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
