Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 kilogramas | rauginti kopūstai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 30 gramų | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų |
| 2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškinta žuvis
-
Piene virta menkė
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintos bulvės
-
Džambalaja
-
Vegetariškas troškinukas
-
Vištienos kamuoliukai
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti griežčiai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Porai su grybais
-
Pomidorai su svogūnais
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Karpis, troškintas piene
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
