
Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinti topinambai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Daržovių troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Kuskuso troškinys
-
Bulvių guliašas
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Kopūstų troškinys
-
Citrininiai ryžiai
-
Karpis, troškintas piene
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...