
Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Krevetės afrikietiškai
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Troškintos bulvės
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Šutintos morkos
-
Įdarytos kaliaropės
-
Trinta bulvienė
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Jūros lydeka Graikiškai
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...