Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kamuoliukai
- Troškintas ungurys
- Pomidorai su svogūnais
- Šutintas ungurys
- Asturiškai pagaminta žuvis
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Troškinti salierai
- Šutintos morkos
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Troškinta žuvis
- Troškinta vištiena
- Karštos troškintos voveraitės
- Šutintas upėtakis
- Karpis, troškintas piene
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Bulvių guliašas
- Daržovių troškinys su makaronais
- Ukrainietiški ryžiai
- Menkės ir kopūstų troškinys
- Trinta bulvienė
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...