Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | poras |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su svogūnais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas lynas
-
Troškinta žuvis
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Kuskuso troškinys
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškintos voveraitės
-
Žuvies troškinys
-
Kelmučių kotletukai
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
