
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Porai su ryžiais
-
Pomidorai su svogūnais
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Bulvių guliašas
-
Troškinti pievagrybiai
-
Kopūstienė su grybais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Grybų troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Gardus daržovių troškinys
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinti brokoliai
-
Virtas karšis
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Višta, troškinta su česnaku
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...