
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies troškinys
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Keptos bulvės su grybais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti kopūstai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Citrininiai ryžiai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinti agurkai
-
Troškinta lašiša
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...