
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinti brokoliai
-
Troškinta lašiša
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Karpis, šutintas aluje
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Plovas su baklažanais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Troškinta lydeka
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Grybų troškinys
-
Krevetės afrikietiškai
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...