
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Virtas sterkas
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Porai su ryžiais
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškintas lynas
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Troškinta žuvis
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Daržovių troškinys
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškintas sterkas
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Plovas su baklažanais
-
Vištienos kamuoliukai
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Žuvies troškinys
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...