Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta lydeka
- Karpis, šutintas aluje
- Grybų troškinys
- Troškinta žuvis su morkomis
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Baravykai svogūnų padaže
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Grikių košė su daržovėmis
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Troškintos bulvės
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Džambalaja
- Kuskuso troškinys
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Troškintas daržovių garnyras
- Ryžiai su kiaušiniais
- Krevetės afrikietiškai
- Pomidorai su svogūnais
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...