Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | poras |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, šutintas aluje
-
Šutintas upėtakis
-
Porai su ryžiais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti kopūstai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Pomidorai su svogūnais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškinti brokoliai
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
