
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su baklažanais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Šutintas karšis
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Keptos bulvės su grybais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Virtas sterkas
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškintas lynas
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškinti porai
-
Troškinta lydeka
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Gardus daržovių troškinys
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...