Troškintos bulvės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų morkos
600 gramų bulvių (mažos)
2 valgomieji šaukštai sviestas
6 vienetai kiaušiniai
2 vienetai svogūnai (su laiškais)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
250 mililitrų pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuluptas morkas ir bulves supjaustyti 3 mm storio griežinėliais. Puode ištirpinti sviestą ir pakepinti morkų griežinėlius, kol suminkštės.
Supilti pomidorų padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode.
Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškintos bulvės

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuluptas morkas ir bulves supjaustyti 3 mm storio griežinėliais. Puode ištirpinti sviestą ir pakepinti morkų griežinėlius, kol suminkštės.
Supilti pomidorų padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode.
Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų