600 gramų | morkos |
600 gramų | bulvių (mažos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
6 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai (su laiškais) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
Supilti pomidorų padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode.
Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Trinta bulvienė
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Troškintos bulvės
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Plovas su baklažanais
- Troškinta žuvis
- Troškintas lynas
- Kepti rauginti kopūstai
- Citrininiai ryžiai
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Troškinta lydeka
- Daržovių troškinys
Troškintos bulvės
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
600 gramų -
Bulvės, mažos,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Svogūnai, su laiškais,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuluptas morkas ir bulves supjaustyti 3 mm storio griežinėliais. Puode ištirpinti sviestą ir pakepinti morkų griežinėlius, kol suminkštės.
Supilti pomidorų padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode.
Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.