Krūtinėles perpjauti pusiau ir pamušti grūstuvėliu.
Gerai atšaldytą sviestą padalyti į 8 pailgus gabalus, šiek tiek trumpesnius negu filė. Uždėti po vieną ant kiekvieno kotleto, užlenkti šonus ir stipriai suvynioti mėsą (kepant sviestas neturėtų išvarvėti į keptuvę). Pabarstyti miltais, išvolioti suplaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose, po to iškepti (iš visų pusių, kol bus aukso spalvos).
Patiekti su bulvėmis "fri" ir salotomis.
Kotletus galima papuošti citrinos griežinėliais, pomidorų skiltelėmis bei petražolių lapais.
Prancūziški kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | vištiena (krūtinėlės) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena garų puode
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena su apelsinais
-
Viščiukas folijoje
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos kulšelės
-
Vištiena su aštriu padažu
Prancūziški kotletai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krūtinėles perpjauti pusiau ir pamušti grūstuvėliu.
Gerai atšaldytą sviestą padalyti į 8 pailgus gabalus, šiek tiek trumpesnius negu filė. Uždėti po vieną ant kiekvieno kotleto, užlenkti šonus ir stipriai suvynioti mėsą (kepant sviestas neturėtų išvarvėti į keptuvę). Pabarstyti miltais, išvolioti suplaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose, po to iškepti (iš visų pusių, kol bus aukso spalvos).
Patiekti su bulvėmis "fri" ir salotomis.
Kotletus galima papuošti citrinos griežinėliais, pomidorų skiltelėmis bei petražolių lapais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
edita
2015-01-12 19:06
dar nebandziau reiks pabandyt atrodo skaniai
-
edita
2014-03-25 19:37
is kur atsirado sitie nuostabus kotletai? tai fantastika super gera ir sakanu!
-
giulija
2014-03-25 19:34
nelabai sugebejau padaryti
-
(anonimas)
2010-12-08 17:23
:bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
