šiek tiek | vištiena (ketvirčiai) |
1 stiklinė | žirniai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (Vegeta) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri vištiena su bulvemis
- Kepta višta
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Kalakuto šlaunelės
- Keptos ančiukų kulšelės
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- Aštrūs vištų sparneliai
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Labai paprasti koldūnai
- Kepta vištiena
- Vištiena su grietinelės padažu
- Pasislėpęs paprikoje
- Marinuoti vištos sparneliai
- Vištienos file kepsnys
- Kepti viščiukai
- Traškūs vištos sparneliai
- Keptas kalakutas
- Keptos vištų blauzdelės
Vištiena "afigiena"
- Paruošimo laikas:
- Vištiena, ketvirčiai
-
Žirniai,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Prieskoniai, Vegeta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos ketvirčius supjaustome i 3 dalis, dedame į keptuvę ir kepame, kol gerokai apkeps. Tuo metu užkaičiame 1 stiklinę išmirkytų žirnių ir verdame kol išvirs. Kai vištiena gerokai apkeps, dedame ją į verdančius žirnius ir verdame kol išvirs visiškai. Į keptuvę, į tuos pačius riebalus, kur kepė višta, sudedame tarkuotą (stambiai tarkuotą) morką ir smulkiai pjaustytą svogūną ir kepame. Kai daržovės iškeps sudedame jas į verdančius žirnius su vištiena. Dar truputi pavirti, kol kvapai susimaišys. Kad būtų labai skanu įdėkite didelį šaukštą "vegetos" arba jei žinote ka nors už ją skaniau - kitokių prieskonių. Jei padažas nėra pakankamai tirštas, galite sutirštinti su miltais, maišytais su riebalais - vieno didelio šaukšto miltų ir 2 didelių šaukštų aliejaus turėtų užtekti, bet kokiai padažo išeigai. Valgyti su vitomis bulvėmis.
Komentarai (11)
-
ratacka
2015-11-09 15:23
Apie sveikuma. Vegeta yra nuodu nuodas. Skaitykite ant pakelio maximalu kieki i patiekala.
ziauru ka jus valgot...
-
kazu
2015-11-08 17:46
čia viskas gerai, turėtų būti skanu. Kam nepatinka klaidos tegu išsitaiso,o Irutei patarčiau išsitaisyti savo klaidas
-
Irutė.
2015-07-26 14:40
Būtu lb gerai kd rašytum be klaidų:-D
-
na
2015-03-01 13:21
nuotrauka ne šio recepto
-
sigita
2015-01-05 22:46
Nu nuotraukoje morka tikrai netarkuota. Ir zirniai is saldytu darzoviu rinkinio, kuriu beveik ir virti nereikia .........
-
žmogus
2012-01-25 21:44
Nu ga galiu pasakyti, "afigėna" vištiena išėjo tikrai "afigėnai", dėkoju už nuostabų receptą :)
:-)
-
Zalia
2011-01-18 23:36
o zirniai gali buti marinuoti? :-)
-
(anonimas)
2009-12-11 22:39
%-) :bloga:
-
Saulius
2009-12-08 16:25
As myliu recepto autore :-)
-
vaidas
2009-10-13 22:44
:super: o cia tai receptukas ;-)