Šventiniai drebučiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 700 gramų | paukštiena (vištiena arba kalakutiena) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 200 gramų | konservuoti kukurūzai |
| 1 sauja | spanguolės |
| 40 gramų | želatina |
| 5 vienetai | petražolės (šakelės) |
| 1 sauja | spanguolės |
| 8 vienetai | petražolės (ar kiti žalumynai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paukštieną dėkite apvirti, kad pasišalintų nešvarumai. Tada dėkite ją virti į verdantį vandenį (800- 1000 ml), pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Kiek ataušus viriniui, suberkite želatiną ir maišykite, kol ištirps granulės. Ataušinkite ir suberkite smulkintą svogūną.
3.
Paimkite formeles ir kiekvienos dugną išklokite mėsa. Tada dėkite konservuotų kukurūzų sluoksnį, vėl sluoksnį mėsos ir atsargiai užpilkite formas vištienos nuoviru. Formeles padėkite į šaldytuvą. Po 2 valandų į formeles su drebučiais dėkite krapų šakeles ir spanguoles bei palikite stingti dar kelioms valandoms.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Maltos vištienos kebabas
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Kepsneliai su grybais
-
Įdarytos paprikos
-
Keptos kurapkos
-
Kepta višta su obuoliais
-
Įdaryta antis
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištienos sparneliai
-
Kebabas
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Įdaryta velykinė antis
Šventiniai drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Paukštiena, vištiena arba kalakutiena,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Konservuoti kukurūzai,
200 gramų -
Spanguolės,
1 sauja -
Želatina,
40 gramų -
Petražolės, šakelės,
5 vienetai -
Spanguolės,
1 sauja -
Petražolės, ar kiti žalumynai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną dėkite apvirti, kad pasišalintų nešvarumai. Tada dėkite ją virti į verdantį vandenį (800- 1000 ml), pagardinkite druska ir pipirais.
Kiek ataušus viriniui, suberkite želatiną ir maišykite, kol ištirps granulės. Ataušinkite ir suberkite smulkintą svogūną.
Paimkite formeles ir kiekvienos dugną išklokite mėsa. Tada dėkite konservuotų kukurūzų sluoksnį, vėl sluoksnį mėsos ir atsargiai užpilkite formas vištienos nuoviru. Formeles padėkite į šaldytuvą. Po 2 valandų į formeles su drebučiais dėkite krapų šakeles ir spanguoles bei palikite stingti dar kelioms valandoms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
