
Šventiniai drebučiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | paukštiena (vištiena arba kalakutiena) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | konservuoti kukurūzai |
1 sauja | spanguolės |
40 gramų | želatina |
5 vienetai | petražolės (šakelės) |
1 sauja | spanguolės |
8 vienetai | petražolės (ar kiti žalumynai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paukštieną dėkite apvirti, kad pasišalintų nešvarumai. Tada dėkite ją virti į verdantį vandenį (800- 1000 ml), pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Kiek ataušus viriniui, suberkite želatiną ir maišykite, kol ištirps granulės. Ataušinkite ir suberkite smulkintą svogūną.
3.
Paimkite formeles ir kiekvienos dugną išklokite mėsa. Tada dėkite konservuotų kukurūzų sluoksnį, vėl sluoksnį mėsos ir atsargiai užpilkite formas vištienos nuoviru. Formeles padėkite į šaldytuvą. Po 2 valandų į formeles su drebučiais dėkite krapų šakeles ir spanguoles bei palikite stingti dar kelioms valandoms.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena pietums
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Kepta višta su obuoliais
-
Kalakutienos pjausniai
-
Skanus viščiukas
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Viščiukas tabaka
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
Šventiniai drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Paukštiena, vištiena arba kalakutiena,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Konservuoti kukurūzai,
200 gramų -
Spanguolės,
1 sauja -
Želatina,
40 gramų -
Petražolės, šakelės,
5 vienetai -
Spanguolės,
1 sauja -
Petražolės, ar kiti žalumynai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną dėkite apvirti, kad pasišalintų nešvarumai. Tada dėkite ją virti į verdantį vandenį (800- 1000 ml), pagardinkite druska ir pipirais.
Kiek ataušus viriniui, suberkite želatiną ir maišykite, kol ištirps granulės. Ataušinkite ir suberkite smulkintą svogūną.
Paimkite formeles ir kiekvienos dugną išklokite mėsa. Tada dėkite konservuotų kukurūzų sluoksnį, vėl sluoksnį mėsos ir atsargiai užpilkite formas vištienos nuoviru. Formeles padėkite į šaldytuvą. Po 2 valandų į formeles su drebučiais dėkite krapų šakeles ir spanguoles bei palikite stingti dar kelioms valandoms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...