Filė supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti, pertepti majonezu, dėti kapotų petražolių.
Plonai supjaustyti rūkytą kumpį, į jį susukti filė ir apkepinti aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
Vištienos filė suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos filė | |
1 pakelis | karštai rūkytas kiaulienos kumpis | |
1 pundelis | petražolės | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Ant grotelių kepta višta
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Vištienos apkepas
- Vištienos filė suktinukai
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Vištienos širdelių blyneliai
- Vištiena su skrebučiais
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Farširuota višta
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Vištiena su abrikosais
- Kijevo kotletas
- Kepta višta garstyčių marinate
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Sluoksniuotas apkepas
- Įdarytos bandelės
Vištienos filė suktinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
1 pakelis -
Petražolės,
1 pundelis -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti, pertepti majonezu, dėti kapotų petražolių.
Plonai supjaustyti rūkytą kumpį, į jį susukti filė ir apkepinti aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...