Filė supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti, pertepti majonezu, dėti kapotų petražolių.
Plonai supjaustyti rūkytą kumpį, į jį susukti filė ir apkepinti aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
Vištienos filė suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos filė | |
1 pakelis | karštai rūkytas kiaulienos kumpis | |
1 pundelis | petražolės | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Vištienos filė suktinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
1 pakelis -
Petražolės,
1 pundelis -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti, pertepti majonezu, dėti kapotų petražolių.
Plonai supjaustyti rūkytą kumpį, į jį susukti filė ir apkepinti aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...