Vištą sukarpykite mažesniais gabaliukais. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus, paprikas, česnaką.
Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Sudėkite vištieną, pomidorus, paprikas, česnakus, apibarstykite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.
Suberkite ryžius, supilkite verdantį vandenį, kad viską ne tik apsemtų, bet vandens būtų apie 1,5-2 cm virš.
Troškinkite apie 20 minučių.
Vištiena su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 skiltelės | česnakas |
300 gramų | ryžiai |
šiek tiek | aliejaus |
400 gramų | paprika |
250 gramų | svogūnai |
1.5 kilogramo | vištiena |
350 gramų | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Ryžių blynai
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Spageti Carbonara
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Makaronai su lašiša
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Citrininiai ryžiai
- Spagečiai pomidoro
- Makaronai su faršu
- Plovas su baklažanais
- Makaronų apkepas su sūriu
- Jautiena kiniškai
- Makaronų apkepas
- Įdaryti makaronai
- Varškės apkepas su ryžiais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Įdaryti makaronai
- Makaronai su krevetėmis
- Tagliatelle Bolognese
Vištiena su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
300 gramų - Aliejus
-
Paprika,
400 gramų -
Svogūnai,
250 gramų -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Pomidorai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą sukarpykite mažesniais gabaliukais. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus, paprikas, česnaką.
Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Sudėkite vištieną, pomidorus, paprikas, česnakus, apibarstykite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.
Suberkite ryžius, supilkite verdantį vandenį, kad viską ne tik apsemtų, bet vandens būtų apie 1,5-2 cm virš.
Troškinkite apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-10 05:47
Ar čia kaip su kiauliena plovas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...