Vištą sukarpykite mažesniais gabaliukais. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus, paprikas, česnaką.
Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Sudėkite vištieną, pomidorus, paprikas, česnakus, apibarstykite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.
Suberkite ryžius, supilkite verdantį vandenį, kad viską ne tik apsemtų, bet vandens būtų apie 1,5-2 cm virš.
Troškinkite apie 20 minučių.

Vištiena su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 skiltelės | česnakas |
300 gramų | ryžiai |
šiek tiek | aliejaus |
400 gramų | paprika |
250 gramų | svogūnai |
1.5 kilogramo | vištiena |
350 gramų | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su kukuliais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Makaronų saulytė
-
Vištienos troškinys
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Sotūs pietūs
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Ryžių blynai
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Jautiena kiniškai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Lazanija su vištiena
-
Spageti Carbonara
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Ryžių apkepas su grybais
Vištiena su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
300 gramų - Aliejus
-
Paprika,
400 gramų -
Svogūnai,
250 gramų -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Pomidorai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą sukarpykite mažesniais gabaliukais. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus, paprikas, česnaką.
Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Sudėkite vištieną, pomidorus, paprikas, česnakus, apibarstykite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.
Suberkite ryžius, supilkite verdantį vandenį, kad viską ne tik apsemtų, bet vandens būtų apie 1,5-2 cm virš.
Troškinkite apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-10 05:47
Ar čia kaip su kiauliena plovas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...