Vištą sukarpykite mažesniais gabaliukais. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus, paprikas, česnaką.
Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Sudėkite vištieną, pomidorus, paprikas, česnakus, apibarstykite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.
Suberkite ryžius, supilkite verdantį vandenį, kad viską ne tik apsemtų, bet vandens būtų apie 1,5-2 cm virš.
Troškinkite apie 20 minučių.
Vištiena su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 300 gramų | ryžiai |
| šiek tiek | aliejaus |
| 400 gramų | paprika |
| 250 gramų | svogūnai |
| 1.5 kilogramo | vištiena |
| 350 gramų | pomidorai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porai su ryžiais
-
Makaronai su faršu
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Risotto
-
Makaronai su faršu
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Makaronų apkepas
-
Įdaryti makaronai
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Lazanija su jautiena
-
Makaronai su lašiša
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Sojos faršas su makaronais
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Jautiena kiniškai
-
Lazanija su lašiša
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Lazaninis makaronų apkepas
Vištiena su ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
300 gramų - Aliejus
-
Paprika,
400 gramų -
Svogūnai,
250 gramų -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Pomidorai,
350 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą sukarpykite mažesniais gabaliukais. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus, paprikas, česnaką.
Pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Sudėkite vištieną, pomidorus, paprikas, česnakus, apibarstykite prieskoniais ir troškinkite 10-15 minučių.
Suberkite ryžius, supilkite verdantį vandenį, kad viską ne tik apsemtų, bet vandens būtų apie 1,5-2 cm virš.
Troškinkite apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-10 05:47
Ar čia kaip su kiauliena plovas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
