Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.

Keptos ančiukų kulšelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | antienos (ančiukų kulšelės) |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | rozmarinas (šakelė) |
1 valgomasis šaukštas | medus |
3 lašai | sultys (citrinos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
3.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
4.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
5.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena ant grotelių
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Skanus viščiukas
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos plovas
Keptos ančiukų kulšelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, ančiukų kulšelės,
500 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelė,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultys, citrinos,
3 lašai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...