Keptos ančiukų kulšelės
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų antienos (ančiukų kulšelės)
1 vienetas citrinos
1 vienetas rozmarinas (šakelė)
1 valgomasis šaukštas medus
3 lašai sultys (citrinos)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
1 valgomasis šaukštas garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.
2.
Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
3.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
4.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
5.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos ančiukų kulšelės

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
    Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
    Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.

  2. Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.

  3. Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.

  4. Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.

  5. Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų