
Šventinė višta
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti ir stambūs) |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištą nuplauti ir nusausinti, iš abiejų pusių ištrinti druska ir pipirais. Tada aptepti grietine.
2.
Į stiklainį pilti vandens, sudėti pjaustytus obuolius, berti muskato žiupsnelį, dėti pora skiltelių česnako, pipirų žirnelių. Ant stiklainio užmauti vištą.
3.
Vištą su stiklainiu įdėti į karštą orkaitę ir kepti 15 minučių, esant maksimaliai temperatūrai. Tada sumažinti temperatūrą iki 180°C ir kepti 40 - 45 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Traški vištiena
-
Rūkytas kalakutas
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Višta rankovėje
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Troškinta vištiena
-
Kalakutiena su medumi
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Kepta vištiena
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
Šventinė višta
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti ir stambūs
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą nuplauti ir nusausinti, iš abiejų pusių ištrinti druska ir pipirais. Tada aptepti grietine.
Į stiklainį pilti vandens, sudėti pjaustytus obuolius, berti muskato žiupsnelį, dėti pora skiltelių česnako, pipirų žirnelių. Ant stiklainio užmauti vištą.
Vištą su stiklainiu įdėti į karštą orkaitę ir kepti 15 minučių, esant maksimaliai temperatūrai. Tada sumažinti temperatūrą iki 180°C ir kepti 40 - 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...