
Paukštiena su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | bulvių |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
300 gramų | pievagrybiai |
600 gramų | vištiena (ar kita paukštiena) |
šiek tiek | prieskoniai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kepta šventinė žąsis
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Antis, kepta aluje
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos apkepėlė
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos troškinys
-
Rūkytas kalakutas
Paukštiena su pievagrybiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Bulvės
-
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Vištiena, ar kita paukštiena,
600 gramų - Prieskoniai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rūta
2010-01-29 14:32
Būtinai pabandysiu! :-)
-
(anonimas)
2009-12-20 21:49
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...