
Paukštiena su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | bulvių |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
300 gramų | pievagrybiai |
600 gramų | vištiena (ar kita paukštiena) |
šiek tiek | prieskoniai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištiena
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištiena garų puode
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištienos file kepsnys
-
Labai paprasti koldūnai
-
Makaronai su vištiena
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos užkepėlė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
Paukštiena su pievagrybiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Bulvės
-
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Vištiena, ar kita paukštiena,
600 gramų - Prieskoniai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rūta
2010-01-29 14:32
Būtinai pabandysiu! :-)
-
(anonimas)
2009-12-20 21:49
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...