
Paukštiena su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | bulvių |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
300 gramų | pievagrybiai |
600 gramų | vištiena (ar kita paukštiena) |
šiek tiek | prieskoniai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Kepta višta su bulvėm
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Kepta supjaustyta višta
-
Citrininė višta
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištiena su abrikosais
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištienos apkepas
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Kalakuto šlaunelės
Paukštiena su pievagrybiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Bulvės
-
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Vištiena, ar kita paukštiena,
600 gramų - Prieskoniai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rūta
2010-01-29 14:32
Būtinai pabandysiu! :-)
-
(anonimas)
2009-12-20 21:49
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...