Paukštiena su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai (didelis) |
| 300 gramų | pievagrybiai |
| 600 gramų | vištiena (ar kita paukštiena) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sparneliai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kiniški sparneliai
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Traškios vištienos juostelės
-
Šventiniai drebučiai
-
Naminis šnicelis
-
Paukštienos apkepas
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Skanioji vištytė
-
Vištiena meduje
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Čachochbilis
-
Įdaryta antis
-
"Girta vištiena"
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Paukštiena su pievagrybiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Bulvės
-
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Vištiena, ar kita paukštiena,
600 gramų - Prieskoniai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rūta
2010-01-29 14:32
Būtinai pabandysiu! :-)
-
(anonimas)
2009-12-20 21:49
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
