
Paukštiena su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | bulvių |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
300 gramų | pievagrybiai |
600 gramų | vištiena (ar kita paukštiena) |
šiek tiek | prieskoniai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Sparneliai su kariu
-
Vištienos šašlykas
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Keptas kalakutas
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištiena "afigiena"
-
Lazanija su vištiena
-
Višta vyne
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištienos širdelių blyneliai
Paukštiena su pievagrybiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Bulvės
-
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Vištiena, ar kita paukštiena,
600 gramų - Prieskoniai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rūta
2010-01-29 14:32
Būtinai pabandysiu! :-)
-
(anonimas)
2009-12-20 21:49
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...