
Vištienos kotletai su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | vištiena (malta) |
6 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
70 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai (arba miltai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę. Jei masė per skysta galima įdėti džiūvėsėlių.
2.
Supjaustytus grybus pakepinti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su tarkuotu sūriu ir krapais.
3.
Formuoti kotletus ir įdaryti juos grybais. Tada apvolioti kotletus džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištienos suktinukai
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Troškintos kurapkos
-
Vištų blauzdelės
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Kepta višta su grikiais
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Vištienos filė šašlykai
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
Vištienos kotletai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Pievagrybiai, dideli,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
70 gramų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai, arba miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę. Jei masė per skysta galima įdėti džiūvėsėlių.
Supjaustytus grybus pakepinti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su tarkuotu sūriu ir krapais.
Formuoti kotletus ir įdaryti juos grybais. Tada apvolioti kotletus džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai