Vištienos kotletai su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 600 gramų | vištiena (malta) |
| 6 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
| 70 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | krapai (smulkinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | džiūvėsėliai (arba miltai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę. Jei masė per skysta galima įdėti džiūvėsėlių.
2.
Supjaustytus grybus pakepinti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su tarkuotu sūriu ir krapais.
3.
Formuoti kotletus ir įdaryti juos grybais. Tada apvolioti kotletus džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos file kepsnys
-
Čachochbilis
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos suktinukai
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Aštrūs sparneliai
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
Vištienos kotletai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Pievagrybiai, dideli,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
70 gramų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai, arba miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę. Jei masė per skysta galima įdėti džiūvėsėlių.
Supjaustytus grybus pakepinti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su tarkuotu sūriu ir krapais.
Formuoti kotletus ir įdaryti juos grybais. Tada apvolioti kotletus džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai