
Kepenėlių blyneliai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų | vištiena ((kepenėlės)) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos kepenėles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti.
2.
Į jas įmušti kiaušinį, suberti krakmolą ir kubeliais susmulkintą svogūną, pagardinti druska.
3.
Viską gerai išmaišyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų, šaukštu imti kepenėlių masę ir dėti į keptuvę.
4.
Apkepti po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepta višta
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Kepta antienos file
-
Vištiena su traškia plutele
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Troškinys čenachinėse
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Šventinė višta
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištienos keksiukai
-
Kalakuto šlaunelės
Kepenėlių blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, (kepenėlės),
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kepenėles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti.
Į jas įmušti kiaušinį, suberti krakmolą ir kubeliais susmulkintą svogūną, pagardinti druska.
Viską gerai išmaišyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų, šaukštu imti kepenėlių masę ir dėti į keptuvę.
Apkepti po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...