Kepta antiena
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | ančių krūtinėlės |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 0.5 litro | kefyras |
| 2 žiupsneliai | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.
2.
Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.
3.
Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.
4.
Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.
5.
Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.
6.
Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos šašlykas
-
Kalakutienos pyragas
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Anties šlaunelės
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Kalakutienos guliašas
-
Kepta antienos file
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Pasislėpęs paprikoje
Kepta antiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ančių krūtinėlė,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kefyras,
0.5 litro -
Prieskoniai vištienai ,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.
Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.
Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.
Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.
Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.
Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
