
Kepta antiena
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | ančių krūtinėlės |
2 vienetai | obuoliai |
0.5 litro | kefyras |
2 žiupsneliai | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.
2.
Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.
3.
Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.
4.
Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.
5.
Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.
6.
Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Labai paprasti koldūnai
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena su ryžiais
-
Višta su apelsinais
-
Aštrūs sparneliai
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištienos filė šašlykai
-
Kepti viščiukai
Kepta antiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ančių krūtinėlė,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kefyras,
0.5 litro -
Prieskoniai vištienai ,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.
Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.
Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.
Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.
Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.
Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...