Karamelės skonio obuolių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | obuoliai |
| 200 mililitrų | vanduo |
| 200 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
| 150 mililitrų | dansukker šviesusis sirupas |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
3.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
4.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
5.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Braškių uogienė su vanile
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Juodų serbentų uogienė
-
Raugerškio uogienė
Karamelės skonio obuolių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Obuoliai,
500 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
200 gramų -
Dansukker šviesusis sirupas,
150 mililitrų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
