
Karamelės skonio obuolių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | obuoliai |
200 mililitrų | vanduo |
200 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
150 mililitrų | dansukker šviesusis sirupas |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
3.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
4.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
5.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Dumplūnės uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Žemuogių uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
Karamelės skonio obuolių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Obuoliai,
500 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
200 gramų -
Dansukker šviesusis sirupas,
150 mililitrų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...