
Karamelės skonio obuolių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | obuoliai |
200 mililitrų | vanduo |
200 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
150 mililitrų | dansukker šviesusis sirupas |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
3.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
4.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
5.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uogienė su rabarbarais
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Vyšnios savo sultyse
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Mėlynių uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Cukinijų uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Obuolių košė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
Karamelės skonio obuolių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Obuoliai,
500 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
200 gramų -
Dansukker šviesusis sirupas,
150 mililitrų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...