
Karamelės skonio obuolių uogienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | obuoliai |
200 mililitrų | vanduo |
200 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
150 mililitrų | dansukker šviesusis sirupas |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
3.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
4.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
5.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių džemas su karamele
-
Moliūgų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Uogienė su rabarbarais
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Konservuotos cukinijos
Karamelės skonio obuolių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Obuoliai,
500 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
200 gramų -
Dansukker šviesusis sirupas,
150 mililitrų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...