
Raugerškio uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugerškio uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Agrastų marmeladas
-
Vyšnios savo sultyse
-
Moliūgų uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
Raugerškio uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jurgita
2011-09-22 19:53
Nu skamba ai labai skaniai :3 Reikes kada butinai pabandyti :3
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...