![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Raugerškio uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Agrastų marmeladas
-
Šermukšnių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Agrastų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Cukinijų uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Obuolių košė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Aviečių uogienė
Raugerškio uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jurgita
2011-09-22 19:53
Nu skamba ai labai skaniai :3 Reikes kada butinai pabandyti :3
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...