Raugerškio uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnių uogienė
- Aviečių uogienė- džemas
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Džemas
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Saldūs obuoliukai
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Spanguolių uogienė
- Braškių uogienė
- Erškėtuogių uogienė
- Braškių uogienė su vanile
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
Raugerškio uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jurgita
2011-09-22 19:53
Nu skamba ai labai skaniai :3 Reikes kada butinai pabandyti :3
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...