Slyvų uogienė su riešutais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas slyvos
4 stiklinės cukrus
1 stiklinė riešutai
2 valgomieji šaukštai konjakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.  Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti.  Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Slyvų uogienė su riešutais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.  Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti.  Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.

Reklama:

Komentarai (5)


  • daiva 2011-05-22 17:22

    o brendį galim naudot?


  • Ingrida 2010-10-08 12:35

    Nuostabus skonis ,ir visa ziema issilaike gerai.
    Zodziu grazu ir skanu.


Daugiau receptų