
Slyvų uogienė su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | slyvos |
4 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | riešutai |
2 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Bruknės savo sultyse
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Džemas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Aviečių uogienė
Slyvų uogienė su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
daiva
2011-05-22 17:22
o brendį galim naudot?
-
Ingrida
2010-10-08 12:35
Nuostabus skonis ,ir visa ziema issilaike gerai.
Zodziu grazu ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...