Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žemuogės |
| 600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Vyšnios savo sultyse
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Pienių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Agrastų marmeladas
-
Spanguolių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
