
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Vyšnių uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Braškių uogienė su vanile
-
Juodų serbentų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...