
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Rabarbarų uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Bruknės savo sultyse
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Obuolienė su imbierais
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Rabarbarų uogienė
-
Obuolių košė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Svarainių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...