Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žemuogės |
| 600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Konservuotos cukinijos
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Braškių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Cukinijų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
