Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Šermukšnių uogienė
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Vyšnių uogienė
- Sauliaus braškių uogienė
- Raugerškio uogienė
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Rabarbarų uogienė
- Bruknių uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Mėlynių uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Juodųjų serbentų džemas
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Paprasta žemuogių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Braškių ir rabarbarų uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...