Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žemuogės |
| 600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Moliūgų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolių košė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Uogienė su rabarbarais
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Cukinijų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Saldūs obuoliukai
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
