
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svarainių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Slyvų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Džemas
-
Raugerškio uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Erškėtuogių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...