
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Vyšnių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Saldūs obuoliukai
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Šermukšnių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Vyšnios savo sultyse
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Spanguolių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Agrastų marmeladas
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...