Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemuogės cukruje
- Vyšnios savo sultyse
- Slyvų uogienė su riešutais
- Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
- Uogienė su rabarbarais
- Aviečių uogienė
- Aviečių ir persikų uogienė
- Sauliaus braškių uogienė
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Juodųjų serbentų džemas
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Juodų serbentų uogienė
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Pienių uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Bruknės savo sultyse
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...