
Paprasta žemuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
600 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Erškėtuogių uogienė
-
Obuolių košė
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Spanguolių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Pienių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Paprasta svarainių uogienė
Paprasta žemuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas suberti į platų puodą, kiek patrinti, kad išsiskirtų sulčių ir virti, kol pradės tirštėti. Suberti cukrų ir nuolat maišant virti, kol sutirštės, t. y. kol sirupas susijungs su uogų mase. Karštą džemą sukrėsti į švarius stiklainius ir uždaryti metaliniais dangteliais. Džemui tinka ne tik sveikos, bet ir susitrynusios, pernokusios uogos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...