Bulgariška slyvų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | apelsinų |
3 kilogramai | slyvos |
150 mililitrų | citrinų sultys |
1 stiklinė | razinos |
1 stiklinė | riešutai (smulkinti) |
1.3 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemuogės cukruje
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Vyšnios savo sultyse
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Juodųjų serbentų džemas
- Spanguolių uogienė
- Agrastų uogienė su degtine
- Skanusis abrikosų džemas
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Džemas
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Dumplūnės uogienė
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Bulgariška slyvų uogienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Apelsinai,
2 vienetai -
Slyvos,
3 kilogramai -
Citrinų sultys,
150 mililitrų -
Razinos,
1 stiklinė -
Riešutai, smulkinti,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 ir 1/3 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Loreta
2018-07-31 09:15
Kiek laiko virti nuo užvirimo?
-
@Jonas
2010-09-18 14:59
Kiek virti ant mazos Ugnies? :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...