Bulgariška slyvų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | apelsinų |
| 3 kilogramai | slyvos |
| 150 mililitrų | citrinų sultys |
| 1 stiklinė | razinos |
| 1 stiklinė | riešutai (smulkinti) |
| 1.3 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Agrastų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Braškių uogienė su vanile
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Braškių uogienė
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Raugerškio uogienė
Bulgariška slyvų uogienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Apelsinai,
2 vienetai -
Slyvos,
3 kilogramai -
Citrinų sultys,
150 mililitrų -
Razinos,
1 stiklinė -
Riešutai, smulkinti,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 ir 1/3 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Loreta
2018-07-31 09:15
Kiek laiko virti nuo užvirimo?
-
@Jonas
2010-09-18 14:59
Kiek virti ant mazos Ugnies? :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
