Bulgariška slyvų uogienė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų
3 kilogramai slyvos
150 mililitrų citrinų sultys
1 stiklinė razinos
1 stiklinė riešutai (smulkinti)
1.3 kilogramo cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulgariška slyvų uogienė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Loreta 2018-07-31 09:15

    Kiek laiko virti nuo užvirimo?


  • @Jonas 2010-09-18 14:59

    Kiek virti ant mazos Ugnies? :-p


Daugiau receptų