
Agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
2.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
3.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Spanguolių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Rabarbarų uogienė
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Vyšnios savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Erškėtuogių uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
Agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...