
Agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
2.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
3.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Bruknių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
-
Vyšnių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Svarainių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Cukinijų uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
Agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...