
Agrastų marmeladas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
2.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
3.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Obuolių košė
-
Dumplūnės uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Moliūgų uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Juodų serbentų uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Paprasta vyšnių uogienė
Agrastų marmeladas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite.
Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase.
Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...