Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 kilogramas | vyšnios |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((sultys)) |
| 500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
| 20 gramų | šokoladas (juodas) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | konjakas ((nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Obuolių džemas su karamele
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Konservuotos cukinijos
-
Mėlynių uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Šermukšnių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Bruknės savo sultyse
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Rabarbarų uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Citrinos, (sultys),
1 arbatinis šaukštelis -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Šokoladas, juodas,
20 gramų -
Konjakas, (nebūtina),
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
