Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Kriaušių kompotas
-
Marinuoti grybai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Agurkų mišrainė
-
Marinuotos vyšnios
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti aguročiai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Rauginti agurkai
-
Vyšnių kompotas
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Vyšnių kompotas
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Mėlynių kompotas
-
Vyšnių uogienė
-
Obuolių sultys
-
Mišrainė su ryžiais
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
