Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Svarainiai cukruje
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Šparaginės pupelės žiemai
- Šaldyti grybai
- Konservuoti aguročiai
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Pomidorai su želatina
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Baklažanų ikrai žiemai
- Apelsininė cukinija
- Vyšnių kompotas
- Rabarbarų uogienė
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Agurkų mišrainė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...