
Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos voveraitės
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Paprikia su medum
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Šaldytos rūgštynės žiemai
-
Figų džemas
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Konservuoti pomidorai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Sveikas lečo be acto
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Braškių uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti žirneliai
-
Aviečių kompotas su apelsinais
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...