Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti kopūstai su daržovėmis
- Braškių kompotas
- Vyšnių kompotas
- Mėlynių uogienė
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Konservuoti aguročiai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Marinuoti burokėliai
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Putino uogų drebučiai
- Padažas "Uncle Ben's"
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Rabarbarų uogienė
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- Vasara stiklainyje
- Ievos uogienė
- Vyšnių uogienė 2
- Aviečių džemas
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...