
Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų kompotas
-
Rauginti agurkėliai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuota adžika
-
Bruknės savo sultyse
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Figų džemas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Svarainių kompotas
-
Rabarbarų kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Cukinijų užkandis
-
Konservuoti pomidorai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Žemuogės cukruje
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Obuolių sultys
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...