10 vienetų | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | uogienė (abrikosų) |
1 stiklinė | cukraus pudra |
200 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | soda |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
Kiaušinius išplaku su cukrumi.
Uogienę išmaišau su soda (uogienę galima imti ir kitokią, aš turėjau abrikosų) ir supilu į kiaušinių masę.
Miltus sumaišau su kepimo milteliais ir sijoju į ruošiamą tešlą.
Miltų imti pagal tešlos tirštumą. Tešla turi būti grietinės konsistencijos (miltų dėti daugiau arba mažiau nei 5 šaukštus).
Gausiai pabarstau cinamonu ir kepu iki pagels, apie 20 - 30 minučių.
Šiai progai puošiu cukraus pudros širdele :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ypatingasis keksas
- Įvairių vaisių pyragas
- Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
- Evelinos varškės pyragas
- Pavasariškai žalias pyragas
- Baklava
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Dangiškas pyragas su Spelta
- Mėlynių pyragas
- Citrininis varškės pyragas
- "Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Rosanos skruzdėlynas
- Pyragas su kumpiu ir agurkais
- Amerikietiškas pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Tikrasis Popiežiaus pyragas
- Torteliai su uogomis
Obuolių pyragas su meile
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
10 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Uogienė, abrikosų,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
1 stiklinė -
Cukrus,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Soda,
1 žiupsnelis -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius nulupu ir susmulkinu.
Kiaušinius išplaku su cukrumi.
Uogienę išmaišau su soda (uogienę galima imti ir kitokią, aš turėjau abrikosų) ir supilu į kiaušinių masę.
Miltus sumaišau su kepimo milteliais ir sijoju į ruošiamą tešlą.
Miltų imti pagal tešlos tirštumą. Tešla turi būti grietinės konsistencijos (miltų dėti daugiau arba mažiau nei 5 šaukštus).Kepimo indą tepu sviestu, dedu maždaug pusę obuolių, supilu tešlą ir ant viršaus kitą dalį obuolių.
Gausiai pabarstau cinamonu ir kepu iki pagels, apie 20 - 30 minučių.
Šiai progai puošiu cukraus pudros širdele :)