Marmurinis keksas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
2 stiklinės | miltai |
1.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, aliejų ir išmaišome. Dalimis dedame miltus ir atsargiai maišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Į kitą dubenį supilame 1/ 2 tešlos ir į ją įmaišome kakavą. Tešlą semiame po nedidelį samtelį ir pilame į skardą. Pilame samtelį kakavinės tešlos, į jos vidurį- geltonosios ir taip kartojame, kol baigiasi tešla. Kepame apie 50 min., 180°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragas su riešutais
- Pyragas „Sniegas“
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Pyragas su persikais
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Obuolių pyragas
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
- Gaivus pyragas
- Dvisluoksnis obuolių pyragas
- Skanus riešutų pyragas
- Trupiniuotis su slyvomis
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Batonas su sūriu ir česnaku
- Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
- Morkų pyragas
- Džiovintų slyvų pyragas
- Mano pyragas
- Obuolių pyragas
Marmurinis keksas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Aliejus,
1 stiklinė -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, aliejų ir išmaišome. Dalimis dedame miltus ir atsargiai maišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Į kitą dubenį supilame 1/ 2 tešlos ir į ją įmaišome kakavą. Tešlą semiame po nedidelį samtelį ir pilame į skardą. Pilame samtelį kakavinės tešlos, į jos vidurį- geltonosios ir taip kartojame, kol baigiasi tešla. Kepame apie 50 min., 180°C temp.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Julija
2015-07-18 17:05
Kaip kas noritr ir kas ka turite. Galite ir i formeles galite ir i skarda su aukstesniais krastais
-
Gitana
2015-07-17 06:02
Kaip iskarda,čia piragas.. Reikia formelių?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...