| šiek tiek | razinos |
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 0.5 valgomojo šaukšto | krakmolas |
| 1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
| 120 gramų | sviestas |
| 1 kilogramas | varškė |
| šiek tiek | kepimo milteliai |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas „Trys norai“
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Ryžių pyragas su silke
-
Pyragas su rikota
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Obuolių pyragas
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Aviečių pyragas
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
Varškės pyragas
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Razinos
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Krakmolas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
120 gramų -
Varškė,
1 kilogramas - Kepimo milteliai
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai sudedami į gerai su sviestu ištrintą varškę. Masė išmaišoma, suberiamas krakmolas, miltai su kepimo milteliais, kiti priedai ir išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į aliejumi išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą ir kepama karštoje orkaitėje.
Komentarai (26)
-
daiva
2015-11-01 20:18
Nuotrauka tai siaip mano... ir net matos is kokio puslapio paimta.. autoriniu teisiu pazeidimas?...
-
Jurate
2014-01-22 22:46
O cukraus tik 1 saukstas? mazai...cia stikline gal reiktu det 1nam kg. varskes
-
erika
2013-11-19 11:57
nuotrauka ne jos pyrago,nes razinu nesimato
-
pyragelis
2011-04-11 18:27
labai skanus isejo. tik cukraus dejau 150g.
verta issikepti.
pabandykit ! :)
-
ela
2010-12-26 14:22
nemoka ruost valgio tai ir treskit poto!!!!kas galva turi ir gabumu tas paruosia ir lb skanus gavos!!aciu uz recepta :super: ;-)
-
Ruta
2010-06-28 19:29
:bloga: %-)
-
lina
2010-04-12 22:52
arin ar tu neprizlibuoji nesuprantu!!!!!!!!!!!! gi aiskiai lietuviskai parasyta kad reikia kvietiniu miltu 200gr. :-D
-
lina
2010-04-12 22:50
baikit nusisneket kvaisos jus :-D
-
-
2010-02-27 15:18
Na visai būtų įdomu pabandyti, nes esu kepus labai panašų į šito sudėties. Galiu pastebėti, jog receptas visiškai netikslus: pradžioj miltų nebuvo, nenurodyta kokio karščio temperatūroje ir kiek laiko kepti. Patariu šio recepto autoriui (-ei) perdaryti jį taip, kaip reikia (ir pakeisti tai, ką siūlo jį kepę žmonės) ir bus išvengta neigiamų atsiliepimų bei sugadintų pyragų.
-
smikis
2010-01-23 19:51
tokio š dar nebuvau valgęs.zmones negadinkit produktu :bloga:
