šiek tiek | razinos |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
0.5 valgomojo šaukšto | krakmolas |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
120 gramų | sviestas |
1 kilogramas | varškė |
šiek tiek | kepimo milteliai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saulėgrąža
- Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
- Moliūgų duona
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Žuvies pyragas
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Bananų keksas
- Pyragaitis
- Neapolietiškas pyragas
- Drezdeno tortas
- Dvisluoksnis obuolių pyragas
- Pyragas su obuoliais
- Tinginių "Napoleonas"
- Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
- Papajaus pyragėliai
- Medaus ir bananų pyragas
- Biskvitinis, purus uogų pyragas
- Varškės pyragas su spanguolėmis
- Medaus pyragas su riešutais
- Obuolių ir aviečių pyragas
Varškės pyragas
- Paruošimo laikas:
- Razinos
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Krakmolas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
120 gramų -
Varškė,
1 kilogramas - Kepimo milteliai
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai sudedami į gerai su sviestu ištrintą varškę. Masė išmaišoma, suberiamas krakmolas, miltai su kepimo milteliais, kiti priedai ir išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į aliejumi išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą ir kepama karštoje orkaitėje.
Komentarai (26)
-
daiva
2015-11-01 20:18
Nuotrauka tai siaip mano... ir net matos is kokio puslapio paimta.. autoriniu teisiu pazeidimas?...
-
Jurate
2014-01-22 22:46
O cukraus tik 1 saukstas? mazai...cia stikline gal reiktu det 1nam kg. varskes
-
erika
2013-11-19 11:57
nuotrauka ne jos pyrago,nes razinu nesimato
-
pyragelis
2011-04-11 18:27
labai skanus isejo. tik cukraus dejau 150g.
verta issikepti.
pabandykit ! :)
-
ela
2010-12-26 14:22
nemoka ruost valgio tai ir treskit poto!!!!kas galva turi ir gabumu tas paruosia ir lb skanus gavos!!aciu uz recepta :super: ;-)
-
Ruta
2010-06-28 19:29
:bloga: %-)
-
lina
2010-04-12 22:52
arin ar tu neprizlibuoji nesuprantu!!!!!!!!!!!! gi aiskiai lietuviskai parasyta kad reikia kvietiniu miltu 200gr. :-D
-
lina
2010-04-12 22:50
baikit nusisneket kvaisos jus :-D
-
-
2010-02-27 15:18
Na visai būtų įdomu pabandyti, nes esu kepus labai panašų į šito sudėties. Galiu pastebėti, jog receptas visiškai netikslus: pradžioj miltų nebuvo, nenurodyta kokio karščio temperatūroje ir kiek laiko kepti. Patariu šio recepto autoriui (-ei) perdaryti jį taip, kaip reikia (ir pakeisti tai, ką siūlo jį kepę žmonės) ir bus išvengta neigiamų atsiliepimų bei sugadintų pyragų.
-
smikis
2010-01-23 19:51
tokio š dar nebuvau valgęs.zmones negadinkit produktu :bloga: