
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 skiltelė | česnakas |
100 gramų | lašiša (rūkyta) |
1 saujelė | petražolės |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, pipirus, pjaustytą lašišą, smulkintas petražoles ir česnako skiltelę. Viską supilti ant paruoštos tešlos.
3.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Aguonų vyniotinis
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Pyragas Velykoms
-
Karolio obuolių pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Pyragas su uogiene
-
Obuolių pyragas
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Lašiša, rūkyta,
100 gramų -
Petražolės,
1 saujelė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, pipirus, pjaustytą lašišą, smulkintas petražoles ir česnako skiltelę. Viską supilti ant paruoštos tešlos.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai