Keptas Tinginys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų sausainiai
100 gramų sviestas
3 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė cukrus
100 gramų riešutai (smulkinti)
100 gramų juodojo šokolado
2 valgomieji šaukštai kakava
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Čia neįprastas tinginio receptas, nes šis tinginys keptas, bet, patikėkit, rezultatas dar geresnis negu įprasto tinginio. O ir ingredientai pigiau išeina :) Taigi pradedam. Sausainius sutrupinam, sumaišom su riešutais ir atidedam į šalį. Šokoladą ištirpiname dubenėlyje drauge su sviestu. Atskirai sumaišome kiaušinius su cukrumi, supilame praaušusią šokolado ir sviesto masę, išmaišom. Sudedam kakavą ir riešutus, išmaišom. Gautą masę supilam ant sausainių, gerai viską sumaišome. 20x30 cm kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir į ją sukrečiame sausainių masę. Masę paspaudžiame, jog pasiskirstytų tolygiai. Šauname į iki 170C įkaitintą orkaitę ir kepame 20 min (tik ne ilgiau, nes perkepęs pyragas neskanus). Ištraukiame iš orkaitės, leidžiame atvėsti ir dedame į šaldytuvą, jog sustingtų. Geriausiai palikti per naktį ar bent kokias 3 valandas. Patikėkit, be proto lengvai pagaminamas ir laaabai skanus pyragas. Esu dariusi ir be riešutų, ir be šokolado, ir vis tiek visi girdavo - sakydavo: čia kaip tinginys, tik dar geriau :) Tad skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas Tinginys

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Čia neįprastas tinginio receptas, nes šis tinginys keptas, bet, patikėkit, rezultatas dar geresnis negu įprasto tinginio. O ir ingredientai pigiau išeina :) Taigi pradedam. Sausainius sutrupinam, sumaišom su riešutais ir atidedam į šalį. Šokoladą ištirpiname dubenėlyje drauge su sviestu. Atskirai sumaišome kiaušinius su cukrumi, supilame praaušusią šokolado ir sviesto masę, išmaišom. Sudedam kakavą ir riešutus, išmaišom. Gautą masę supilam ant sausainių, gerai viską sumaišome. 20x30 cm kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir į ją sukrečiame sausainių masę. Masę paspaudžiame, jog pasiskirstytų tolygiai. Šauname į iki 170C įkaitintą orkaitę ir kepame 20 min (tik ne ilgiau, nes perkepęs pyragas neskanus). Ištraukiame iš orkaitės, leidžiame atvėsti ir dedame į šaldytuvą, jog sustingtų. Geriausiai palikti per naktį ar bent kokias 3 valandas. Patikėkit, be proto lengvai pagaminamas ir laaabai skanus pyragas. Esu dariusi ir be riešutų, ir be šokolado, ir vis tiek visi girdavo - sakydavo: čia kaip tinginys, tik dar geriau :) Tad skanaus!

Reklama:

Komentarai (8)


  • ona 2015-10-26 21:18

    na zinot,is didelio nemoksumo nematote,kad sausainiu 300 gramu,o ne saukstu atydziai paziurekit-ingridientai- kas parasyta


  • Sandra 2013-10-30 18:51

    O kodel paveiksliuke nesimato kakavos ir sokolado pedsaku? Ar isvis receptas atitinka paveiksliuke pavaizduota pyraga?


  • (anonimas) 2011-04-26 22:36

    :bloga: :-) :-( ;-) :-p :super: %-)


  • (anonimas) 2011-04-23 10:26

    :bloga: :-p :-p :-( :-( :-(


  • joo 2011-04-07 20:12

    300 saukstu..iki ryto skaiciuosiu :-D %-)


  • Aiste 2011-04-07 15:57

    as neskaiciavau kiek saukstu sausainiu buvo bet labai gerai gavosi :-p ;-)


  • Aiste 2011-04-07 15:55

    labai labai skanus tinginys
    Niam..... Niam..... :super: :-)


  • As 2010-10-02 17:14

    300 saukstu sausainiu???? :-)


Daugiau receptų