| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | sviestas (formai patepti) |
| 200 gramų | cukrus |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 80 gramų | krakmolas (bulvių) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| šiek tiek | vanilinis cukrus |
| 400 gramų | juodieji serbentai (galima ir mažiau) |
| šiek tiek | sviestas (formai patepti) |
1. Sviestą išsukti su cukrumi (geriau mikseriu).
2. Dėti kiaušinius po vieną – kaskart gerai išsukti.
3. Tada dedame krakmolą, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir po truputį miltus.
Tešla turi būti puri.
4. Kepimo formą patepti sviestu. Tešlą išpilti ir išliginti. Ant viršaus dedame serbentų uogas ir šiek tiek prispaudžiame.
5.Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min., vėliau temperatūrą sumažinti iki 160 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Jogurtinis pyragas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Obuolių pyragas
-
Mielinis kringelis
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
-
Pyragas „Skanumėlis“
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Napoleonas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Trijų skonių pynė
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Rusiškas morkų pyragas
Pyragas su juodaisiais serbentais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas, formai patepti,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Krakmolas, bulvių,
80 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Vanilinis cukrus
-
Juodieji serbentai, galima ir mažiau,
400 gramų - Sviestas, formai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviesto formai patepti
1. Sviestą išsukti su cukrumi (geriau mikseriu).
2. Dėti kiaušinius po vieną – kaskart gerai išsukti.
3. Tada dedame krakmolą, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir po truputį miltus.
Tešla turi būti puri.
4. Kepimo formą patepti sviestu. Tešlą išpilti ir išliginti. Ant viršaus dedame serbentų uogas ir šiek tiek prispaudžiame.
5.Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min., vėliau temperatūrą sumažinti iki 160 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.
Komentarai (21)
-
Jūratė
2018-07-04 18:05
Tas pats klausymas- kodėl nuotr
Uogos apačioje?
-
Kristina
2018-06-30 16:23
Labai gavosi geras ir skanus, juodus serbentus pabarsčiau miltiniu cukrumi
-
[email protected]
2017-03-25 15:51
...
-
Alina
2016-05-22 15:34
Iskepiau, neragavau dar, bet atrodo puikiai ir gana lengvas receptukas :)
-
vile
2016-03-21 15:03
O kur dingsta sviestas.Negi su tuo gabalu tepti skardą
-
Liucija
2015-08-05 11:52
O kodel uogos formos dugne, jei ,,ant virsaus dedame serbentu uogas..."?
-
gabriele
2015-03-27 15:23
skanaus :+
-
gabriele
2015-03-27 15:22
labai skanus net gi antra karta pasidariau ir vaikams patiko:)
-
Agne
2014-09-15 16:27
Be galo skanus:))!!
-
Ingrida
2014-07-11 10:28
Išbandžiau ir aš šį receptėlį :) SUPER Gavosi toks minkštutis ir skanutis. Tik kadangi mano uogytės netyčia pateko į puodą ir išvirė, tai dėjau aš juodųjų serbentų uogienę, bet nuo to skonis tikrai nenukentėjo. Manau reikės šiandien išbandyti su braškėmis.
Ačiū už receptą. :)
