Pyragas su juodaisiais serbentais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai kiaušiniai
200 gramų sviestas (formai patepti)
200 gramų cukrus
200 gramų kvietiniai miltai
80 gramų krakmolas (bulvių)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
šiek tiek vanilinis cukrus
400 gramų juodieji serbentai (galima ir mažiau)
šiek tiek sviestas (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviesto formai patepti

1. Sviestą išsukti su cukrumi (geriau mikseriu).

2. Dėti kiaušinius po vieną – kaskart gerai išsukti.

3. Tada dedame krakmolą, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir po truputį miltus.
Tešla turi būti puri.

4. Kepimo formą patepti sviestu. Tešlą išpilti ir išliginti. Ant viršaus dedame serbentų uogas ir šiek tiek prispaudžiame.

5.Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min., vėliau temperatūrą sumažinti iki 160 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su juodaisiais serbentais

Komentarai: 18
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviesto formai patepti

1. Sviestą išsukti su cukrumi (geriau mikseriu).

2. Dėti kiaušinius po vieną – kaskart gerai išsukti.

3. Tada dedame krakmolą, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir po truputį miltus.
Tešla turi būti puri.

4. Kepimo formą patepti sviestu. Tešlą išpilti ir išliginti. Ant viršaus dedame serbentų uogas ir šiek tiek prispaudžiame.

5.Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min., vėliau temperatūrą sumažinti iki 160 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.

Reklama:

Komentarai (18)


  • Jūratė 2018-07-04 18:05

    Tas pats klausymas- kodėl nuotr
    Uogos apačioje?


  • Kristina 2018-06-30 16:23

    Labai gavosi geras ir skanus, juodus serbentus pabarsčiau miltiniu cukrumi


  • [email protected] 2017-03-25 15:51

    ...


  • Alina 2016-05-22 15:34

    Iskepiau, neragavau dar, bet atrodo puikiai ir gana lengvas receptukas :)


  • vile 2016-03-21 15:03

    O kur dingsta sviestas.Negi su tuo gabalu tepti skardą


  • Liucija 2015-08-05 11:52

    O kodel uogos formos dugne, jei ,,ant virsaus dedame serbentu uogas..."?


  • gabriele 2015-03-27 15:23

    skanaus :+


  • gabriele 2015-03-27 15:22

    labai skanus net gi antra karta pasidariau ir vaikams patiko:)


  • Agne 2014-09-15 16:27

    Be galo skanus:))!!


  • Ingrida 2014-07-11 10:28

    Išbandžiau ir aš šį receptėlį :) SUPER Gavosi toks minkštutis ir skanutis. Tik kadangi mano uogytės netyčia pateko į puodą ir išvirė, tai dėjau aš juodųjų serbentų uogienę, bet nuo to skonis tikrai nenukentėjo. Manau reikės šiandien išbandyti su braškėmis.
    Ačiū už receptą. :)


Daugiau receptų