
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | sviestas |
300 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
500 gramų | varškė |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 skardinė | persikai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
2.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
3.
Konservuotus persikus supjaustyti plonomis riekelėmis.
4.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės - konservuotus persikus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
5.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis pyragas
-
Vištienos užkepėlė
-
Šokoladinis keksas
-
Pyragas su rikota
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Kokosinė pynutė
-
Pyragas su bulvėmis
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Graikų pyragas
-
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
-
Meduolis
-
Pynė su džemu
-
Slyvų pyragas
-
Keksas x 2
-
Margas keksas
-
Trupinių skanėstas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Vaisinis pyragėlis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
200 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Persikai, konservuoti,
1 skardinė -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 valgomasis šaukštas
Gaminimo eiga:
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Konservuotus persikus supjaustyti plonomis riekelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės - konservuotus persikus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Andrius
2018-12-26 14:29
Varskes ir persiku pyragas
-
Alma
2017-02-18 00:07
200 ml.
-
Viktorija
2015-11-21 20:53
Tikrai skanus pyragas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...