Trupininis pyragas su uogiene
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų miltai
250 gramų margarinas
1 stiklinė cukrus
2 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis vanilinas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai (arba soda gesinta actu)
1 žiupsnelis druska
šiek tiek uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.
2.
Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.
3.
Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.
4.
Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Trupininis pyragas su uogiene

Komentarai: 28
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.

  2. Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.

  3. Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.

  4. Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (28)


  • Anna 2019-03-02 13:06

    Ar galima dėti rudi cukraus ,tai kad geriau margarinas ar sviestas?


  • Jurgita 2019-03-02 05:14

    Viliojanciai,dadeciau truputi varskes pertepimui.


  • [email protected] 2019-03-01 23:33

    Trupinių pyragas


  • Kepeja 2019-02-28 20:22

    Viskas gerai,bet ir man uzkliuvo margarinas.Jei jau kepam namie ,tai naudokim tikrus produktus.Šlamšto su margarinu pilnos parduotuvės.


  • Kepeja 2019-02-28 20:17

    Receptas geras,laiko patikrintas ,nu betkam


  • Domicelè Blaźevicienè 2018-12-18 06:50

    Viskas super, aukstam lygij


  • Ramutė, 2018-11-21 14:22

    Labai gardus , pyragas iškepė.


  • [email protected] 2018-09-14 16:44

    Pyragaz


  • Www 2017-12-03 13:03

    Manau su margarinu kepiniai nera sveiki, jeigu jau kept tai su tikru sviestu. Su margarinu ir blogais aliejais pilnos parduotuves visokiu kepiniu, kam tada vargt apskritai. Prisipirkai slamsto ir valgyk...


  • aldona 2017-06-13 15:45

    Kepu senai,tik be cukraus ir trupinu ne tik virsu .bet ir pada.Skanu.


Daugiau receptų