
Moliūgų ir obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
6 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nulupti moliūgai, išskobus sėklas, sutarkuojami ir pašutinami truputyje vandens su sviestu. Tada į juos suberiami tarkuoti obuoliai ir dar pavirinama. Nukaitus puodą, masė atvėsinama. Suberiami džiūvėsėliai, su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, įtarkuojama citrinos žievelė ar įberiama kitų prieskonių, druskos. Viskas sumaišoma. Vėliau sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvas ar forma ištepama riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais, ir sukrečiama masė, apdėliojama sviesto gabalėliais. Kepama orkaitėje. Tiekiama su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Įdaryti pomidorai
-
Grilyje keptos daržovės
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Falafeliai
-
Kukurūzų apkepas
-
Karštos grilio salotos
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Brokolių blyneliai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Moliūgai vakarienei
-
Suflė su žirneliais
-
Karštos paprikų salotos
-
Mėsos apkepas
-
Cukinijų blyneliai
-
Kopūstų pyragas su žirniais
Moliūgų ir obuolių apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti moliūgai, išskobus sėklas, sutarkuojami ir pašutinami truputyje vandens su sviestu. Tada į juos suberiami tarkuoti obuoliai ir dar pavirinama. Nukaitus puodą, masė atvėsinama. Suberiami džiūvėsėliai, su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, įtarkuojama citrinos žievelė ar įberiama kitų prieskonių, druskos. Viskas sumaišoma. Vėliau sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvas ar forma ištepama riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais, ir sukrečiama masė, apdėliojama sviesto gabalėliais. Kepama orkaitėje. Tiekiama su grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...