
Moliūgų ir obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
6 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nulupti moliūgai, išskobus sėklas, sutarkuojami ir pašutinami truputyje vandens su sviestu. Tada į juos suberiami tarkuoti obuoliai ir dar pavirinama. Nukaitus puodą, masė atvėsinama. Suberiami džiūvėsėliai, su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, įtarkuojama citrinos žievelė ar įberiama kitų prieskonių, druskos. Viskas sumaišoma. Vėliau sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvas ar forma ištepama riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais, ir sukrečiama masė, apdėliojama sviesto gabalėliais. Kepama orkaitėje. Tiekiama su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Įdaryti pomidorai
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Mėsos apkepas
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Cukinijų žiedeliai
-
Negaluojančios paprikos
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Falafeliai
-
Šparagai su lašiniais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Keptos cukinijos
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Balandėliai
Moliūgų ir obuolių apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti moliūgai, išskobus sėklas, sutarkuojami ir pašutinami truputyje vandens su sviestu. Tada į juos suberiami tarkuoti obuoliai ir dar pavirinama. Nukaitus puodą, masė atvėsinama. Suberiami džiūvėsėliai, su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, įtarkuojama citrinos žievelė ar įberiama kitų prieskonių, druskos. Viskas sumaišoma. Vėliau sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvas ar forma ištepama riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais, ir sukrečiama masė, apdėliojama sviesto gabalėliais. Kepama orkaitėje. Tiekiama su grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...