
400 gramų | obuoliai |
1 vienetas | batonas |
3 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | cukrus |
250 mililitrų | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | cukraus pudra |
3 vienetai | apelsinų |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Keksiukai
-
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
-
Obuolių pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Pyragas su mandarinais
-
Tamsus pyragas
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Obuolių pyragas
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Šventinis keksas
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Amerikietiškas pyragas
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Obuolių pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Aguoninis pyragas
-
Žuvies pyragas
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
400 gramų -
Batonas,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
50 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Džiūvėsėliai, malti
- Cukraus pudra
-
Apelsinai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš apelsinų išspaudžiame sultys. Nuo baltos duonos riekelių nupjaustykite plutelę, o minkštimą supjaustykite kubeliais. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir sumaišykite su šiltu pienu. Kiaušinių ir pieno mase užpilkite batono kubelius ir palikite 25 minutes pastovėti. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C temperatūros.
Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklas, o minkštimą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Obuolių gabalėlius sumaišykite su išmirkytais baltos duonos kubeliais ir maltu cinamonu. Kepimo formą sutepkite riebalais ir apibarstykite maltais džiūvėsėliais.
Obuolių masę iškrėskite į kepimo formą, išlyginkite ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 min. Po 20 min. užpilti apelsinų sultimis ir kepti dar apie 10 min.
Iškepusį pyragą išimkite iš orkaitės ir palikite penkiolikai minučių pastovėti. Po to apibarstykite cukraus pudra ir supjaustykite gabalėliais.