
Obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
300 gramų | miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (milteliai) |
4 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupam, išimam sėklas, sutarkuojam (galima ir pjaustyt) sumaišom su 0.5 stiklinės cukraus, imbieru ir cinamonu.
2.
Kiaušinių trynius atskiriam nuo baltymų. Trynius plakame su 1st. cukraus, pienu, aliejumi. Imaišome miltus, krakmolą, kepimo miltelius.
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).
3.
Kepame 180° temp. 35-40 min. (naudojau maždaug 18-20 cm skersmens formą. Kepiau silikoninei formoj tad nereikėjo nei patepti, nei kepimo popieriau).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Pyragas su varške Velykoms
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Prancūziškas pyragas
-
Apelsininis pyragas
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Žuvies pyragas
-
Imbierinis namelis
-
Morkų pyragas
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Aguoninis pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Obuolių pyragas
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Pyragas "Karpatai"
Obuolių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Obuoliai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupam, išimam sėklas, sutarkuojam (galima ir pjaustyt) sumaišom su 0.5 stiklinės cukraus, imbieru ir cinamonu.
Kiaušinių trynius atskiriam nuo baltymų. Trynius plakame su 1st. cukraus, pienu, aliejumi. Imaišome miltus, krakmolą, kepimo miltelius.
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).Kepame 180° temp. 35-40 min. (naudojau maždaug 18-20 cm skersmens formą. Kepiau silikoninei formoj tad nereikėjo nei patepti, nei kepimo popieriau).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Eimantas
2015-10-07 01:02
Skanus sitas tik man obuoliu biski per daug.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...