
Obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
300 gramų | miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (milteliai) |
4 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupam, išimam sėklas, sutarkuojam (galima ir pjaustyt) sumaišom su 0.5 stiklinės cukraus, imbieru ir cinamonu.
2.
Kiaušinių trynius atskiriam nuo baltymų. Trynius plakame su 1st. cukraus, pienu, aliejumi. Imaišome miltus, krakmolą, kepimo miltelius.
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).
3.
Kepame 180° temp. 35-40 min. (naudojau maždaug 18-20 cm skersmens formą. Kepiau silikoninei formoj tad nereikėjo nei patepti, nei kepimo popieriau).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Morkų meduolis
-
Žuvies pyragas
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Mėlynių pyragas
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Elzaso tortas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Kakavinis pyragaitis
-
Everestas
-
Drezdeno tortas
-
Karamelinis pyragas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
Obuolių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Obuoliai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupam, išimam sėklas, sutarkuojam (galima ir pjaustyt) sumaišom su 0.5 stiklinės cukraus, imbieru ir cinamonu.
Kiaušinių trynius atskiriam nuo baltymų. Trynius plakame su 1st. cukraus, pienu, aliejumi. Imaišome miltus, krakmolą, kepimo miltelius.
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).Kepame 180° temp. 35-40 min. (naudojau maždaug 18-20 cm skersmens formą. Kepiau silikoninei formoj tad nereikėjo nei patepti, nei kepimo popieriau).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Eimantas
2015-10-07 01:02
Skanus sitas tik man obuoliu biski per daug.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...