4 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
300 gramų | miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (milteliai) |
4 vienetai | obuoliai |
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su persikais
- Jogurtinis pyragas
- Morkų pyragas su riešutais
- Bananų keksas
- Kakavinis Napoleonas
- Kokosinė pynutė
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
- Rabarbarų pyragas
- Pyragas „Sniegas“
- Torteliai su uogomis
- Purus pyragas
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Vasariškas obuolių pyragas
- Sausainių pyragas vaikams
- Ingos pyragas
- Balta sluoksniuota duona
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Šokoladinis keksas
- Pyragas su vyšnių uogiene
Obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Obuoliai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius nulupam, išimam sėklas, sutarkuojam (galima ir pjaustyt) sumaišom su 0.5 stiklinės cukraus, imbieru ir cinamonu.
Kiaušinių trynius atskiriam nuo baltymų. Trynius plakame su 1st. cukraus, pienu, aliejumi. Imaišome miltus, krakmolą, kepimo miltelius.
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).Kepame 180° temp. 35-40 min. (naudojau maždaug 18-20 cm skersmens formą. Kepiau silikoninei formoj tad nereikėjo nei patepti, nei kepimo popieriau).
Skanaus.
Komentarai (5)
-
Eimantas
2015-10-07 01:02
Skanus sitas tik man obuoliu biski per daug.