
Pyragaitis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
250 gramų | kisielius |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona pagal Angelę
-
Grybų pyragas
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Tinginių pyragas
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
-
Dvisluoksnis obuolių pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Braziliškas keksas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Onutės šimtalapis
-
Abrikosinis pyragas
-
Vaflinis pyragas
Pyragaitis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kisielius,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai