
Pyragaitis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
250 gramų | kisielius |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanus riešutų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Graikų pyragas
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Duona su pomidorais
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Tiramisu
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
-
Varškinis keksas
-
Varškės pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Meduolis
-
Apkepas „Greitukas“
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Vyniotinis su braškine uogiene
Pyragaitis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kisielius,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai