Pyragaitis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 250 gramų | kisielius |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | aliejaus |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Sūrio pyragas
-
Malta mėsa tešloje
-
Kokosinė pynutė
-
Skanausias varškės pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Aviečių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Aguoninis pyragas
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Imbierinis namelis
-
Trupiniuotis
-
Astos obuolių pyragas
-
Lengvas pyragas
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
-
Morkų pyrago gaminimas
Pyragaitis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kisielius,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai