
Pyragaitis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
250 gramų | kisielius |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas Tinginys
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Traškius
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Žuvies pyragas
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Kopūstų tortas
-
Rausvas tortas
-
Lengvas pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Ingos pyragas
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Pyragas "Obuolinis"
-
Lukos obuolių pyragas
-
Varškinis keksas
-
Duona su pomidorais
-
Morkų pyragas
-
Meduolis
Pyragaitis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kisielius,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai