Supjaustykite kopūstus.
Sukapokite svogūnus, morkas ir burokėlius sutarkuokite.
Išmaišykite viską su kambario temperatūros sviestu, kiaušiniais, grietine, miltais ir prieskoniais.
Sudėkite viską į kepimo indą ir kepkite apie 1 valandą (180 laipsnių orkaitėje).
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kopūstų tortas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
7 vienetai | morkos |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
100 gramų | margarinas (arba sviesto) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 kilogramas | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | burokėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Lauko čili sriuba
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti salierai
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdarytos paprikos
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Balandėliai
-
Brokolių apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Lazanija su moliūgais
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Salierai tešloje
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Kopūstų tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Druska
-
Morkos,
7 vienetai -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas, arba sviesto,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite kopūstus.
Sukapokite svogūnus, morkas ir burokėlius sutarkuokite.
Išmaišykite viską su kambario temperatūros sviestu, kiaušiniais, grietine, miltais ir prieskoniais.
Sudėkite viską į kepimo indą ir kepkite apie 1 valandą (180 laipsnių orkaitėje).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...