Firminis mamos persikų pyragas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
200 gramų sviestas
50 gramų jogurtas (arba kefyras)
2 stiklinės miltai
500 gramų persikai (arba abrikosai, ar persikai su slyvomis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišykite sviestą su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus su kepino milteliais. Sudėkite vanilinį cukrų ir jogurtą. Viską išmaišyti elektriniu plaktuvu.
2.
Į kepimo indą (pateptą sviestu) supilti tešlą ir sudėlioti pjaustytus vaisius.
3.
Kepkite 185 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Firminis mamos persikų pyragas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišykite sviestą su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus su kepino milteliais. Sudėkite vanilinį cukrų ir jogurtą. Viską išmaišyti elektriniu plaktuvu.

  2. Į kepimo indą (pateptą sviestu) supilti tešlą ir sudėlioti pjaustytus vaisius.

  3. Kepkite 185 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (1)


  • Violeta Gesaitiene 2019-05-08 19:45

    Persikai sviezus ar konservuoti?


Daugiau receptų