Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų sviestas
1 skardinė kondensuotas pienas
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
1 pakelis tešla (sluoksniuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute, kad labai nesipūstų.
2.
Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.
3.
Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
4.
Į torto formą įdedame maistinę plėvelę, tada sluoksniuojame lakštus su kremu. Kadangi jis trapus, tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute, kad labai nesipūstų.

  2. Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.

  3. Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.

  4. Į torto formą įdedame maistinę plėvelę, tada sluoksniuojame lakštus su kremu. Kadangi jis trapus, tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai.

Receptą atsiuntė Svetlana
Reklama:

Komentarai (11)


  • Ada 2018-12-29 19:37

    Aš ant pertepimo išdelioju šaldytų spanguolių,labai gaivu


  • Lina 2018-11-24 02:18

    Gyvenu uzsieny ir pas mus sluoksniuota tesla ( puff pastry) parduodama 6 kvadratiniai lakstai vienam poke ( viso 1 kg). Pagal pateikta recepta neaisku kiek lakstu reikia tortui ir kokio mazdaug dydzio?


  • Violeta 2017-12-15 11:35

    I pertepima dedu smulkintu džiovintu slyvų ispaudžiu citrinos ipilu truputi brendžio. Kas ragavo visiem patiko


  • Violeta 2017-12-13 15:06

    Skaniau kai kelis sluoksnius sutepi su uogiene. Nes reikia truputi ruksteles.


  • Lisa 2017-12-10 02:55

    Uogienes vietoij citrinos


  • Egle 2017-12-09 16:21

    Skanu


  • Vaida 2015-12-29 02:13

    O koki sviesta geriau naudoti???


  • zivile 2015-12-08 21:32

    Butinai reikia slakelio rugsteles ar isspaustu citrinos sulciu,nes kitaip labai saldu bus,o siaip labai skanus tortukas,verta issikept.


  • Ingrida 2015-12-08 20:00

    O negi jokios rugsteles nereikia,ar nepersaldu gaunas,butu idomu suzinoti.


  • Jolita 2015-12-08 12:23

    Iš pačių padarytos tešlos daug skanesnis


Daugiau receptų